Čudovište kao tepih?!

Čudovište kao tepih?!

Skupi se ekipa, popije se litra rakije, nekoliko demižonki gemišta, pojede se 10 metara domaćih kobasica, izljube se gospođe, a onda muškarci pušku zabace na rame i pravac u lov!

Nakon nekoliko sati lova, šuljanja po gustoj šumi i šaputanja (da se ne preplaši lovina) začuju se prvi hici. Ubrzo nakon toga slijedi žustra rasprava na rubu svađe, a sve zato što je susjed Zdravko stao na grančicu i preplašio zvekana baš trenutak prije pucnja. Još nekoliko sati šuljanja i provlačenja kroz raslinje i valja poći jer se bliži mrak. Ovoga puta naša družina nije imala sreće i na putu kući jednoglasno zaključuju da nema smisla ići u lov u šumicu iza osnovne škole jer vika klinčadije preplaši sve najbolje šumske eksponate.  

Dame se već brinu za svoje grublje polovice jer su već odavna trebali doći kući, ali znaju da su to iskusni lovci. Pripremile su ražanj, grah i krumpir salatu, pitu od jabuka i male zalogajčiće da njihovi hrabri "ratnici" izdrže dok se njihov ulov ne ispeće. Vratimo se na trenutak momcima koji su nakon neuspješnog pohoda zaključili svratiti do lokalnog mesara i uzeti nešto što nalikuje na divljač - tek toliko da ne razočaraju svoje miljenice. Kad ono kod mesara Kreše na podu naiđu na najbolje šumsko čudovište koje su ikada vidjeli! Londonska radionica Stitches & Glue izradila je ovaj simpatični tepih zbog kojeg se mesar Krešo razlikuje od svih ostalih vlasnika prepariranih životinja. Njegovo simpatično čudovište nije ni tigar, ni lav, ni zeko, a dodatna mu je prednost u tome što niti jedno biće nije stradalo u procesu njegova nastanka. Dovoljno je simpatično i bezopasno čak i za dječju sobu, a cijene sličnih monstruma se kreću između 240 i 1500 dolara.


Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Zašto? A zašto ne!
Silazi kad ti kažem!
Moderno meso
Šašave šalice
Ferrari 612 GTO iz Berlina
Prljavi i sretni!
Poljoprivredni tepih
Paukova mreža
Olimpijska baklja
Duh prošlosti
Uzmi malo sira
LA CHOCOLATE - BUDITE SPREMNI NA ČOKO-SENZACIJU!
Vrućeg (kineskog) krumpira
Vaša koza vas gnjavi?
Kako je počeo Bruce Lee?

Gricni kategoriju