Čekam te na čeki

Čekam te na čeki

Satima ste se smrzavali čekajući kolegu lovca da se vrati s još vina i/ili trofej da odluči pasti travu točno ispred nišana. Ok, sad imate odstrijeljenog trofejnog kapitalca, ali žena vam ne dopušta da ga postavite u predsoblje, jer se ne uklapa uz ostali namještaj.

Što činiti? Postoji nekoliko opcija, a među njima je i izrada namještaja. Namještaj po mjeri i od donesenog ulova radi Michel Haillard. Kolekcija proizašla iz njegovog studija izaziva podijeljene osjećaje - s jedne strane tu je frapantan koncept kvalitetnog, luksuznog namještaja, a s druge pak strane ideja da se isti stil uređenja dopada i samom Nečastivom! Za proizvesti ovaj namještaj korišteni su materijali koji se ne rimuju niti sa iverica niti sa ekologija (krokodilska, nojeva, zebrina koža; rogovlje različitih divljih životinja i sl.). Naravno da je u skladu s posljednjim trendovima ljubitelja odstrijela korišteno i pravo krzno, a ne neko pomodarsko eko-krzno  i tomu slično. Krznom su, među ostalim, obložene i ladice te ormarići ovog namještaja. Okviri i ukrasi su od drva, bronce i srebra.

Studio spomenutog gospodina uistinu funkcionira na način da možete donjeti vlastitu trofejnu "sirovinu", od koje vam bez pogovora izrade namještaj (supruzi u inat). Naravno da je svaki komad proizvedenog namještaja unikat, što se odražava i na cijene.

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.6 (12 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Rođendanska osmosmjerka
Akvarij za odjeću
Prljavi i sretni!
Ponavljanje je majka znanja
Spasimo okoliš
Bonsai - glazbena umjetnost
Krvavo, neonsko, japan,zlo
Drago mi je da sam vas downloadao
Miris starih knjiga
DJ Drvodjelja
Muzejski spust
Zemlja divova
Papica automatik
Slamčice na buzaru
"Šibenik" - gnijezdo nove generacije

Gricni kategoriju