Čekam te na čeki

Čekam te na čeki

Satima ste se smrzavali čekajući kolegu lovca da se vrati s još vina i/ili trofej da odluči pasti travu točno ispred nišana. Ok, sad imate odstrijeljenog trofejnog kapitalca, ali žena vam ne dopušta da ga postavite u predsoblje, jer se ne uklapa uz ostali namještaj.

Što činiti? Postoji nekoliko opcija, a među njima je i izrada namještaja. Namještaj po mjeri i od donesenog ulova radi Michel Haillard. Kolekcija proizašla iz njegovog studija izaziva podijeljene osjećaje - s jedne strane tu je frapantan koncept kvalitetnog, luksuznog namještaja, a s druge pak strane ideja da se isti stil uređenja dopada i samom Nečastivom! Za proizvesti ovaj namještaj korišteni su materijali koji se ne rimuju niti sa iverica niti sa ekologija (krokodilska, nojeva, zebrina koža; rogovlje različitih divljih životinja i sl.). Naravno da je u skladu s posljednjim trendovima ljubitelja odstrijela korišteno i pravo krzno, a ne neko pomodarsko eko-krzno  i tomu slično. Krznom su, među ostalim, obložene i ladice te ormarići ovog namještaja. Okviri i ukrasi su od drva, bronce i srebra.

Studio spomenutog gospodina uistinu funkcionira na način da možete donjeti vlastitu trofejnu "sirovinu", od koje vam bez pogovora izrade namještaj (supruzi u inat). Naravno da je svaki komad proizvedenog namještaja unikat, što se odražava i na cijene.

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.6 (12 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Leteći (voden)konj
Agrumi su zdravi!
Abeceda u pokretu
Četkice sa stavom
Čokoladno osvježenje
DJ Bakica
Nestašna maca
Životinjski Bodies Revealed
Kockasta umjetnost
Trkaće stolice
Uljuljano popodne
Smrt smrtnoj kazni!
NE GRICNI molim lijepo
Meso za desert?!
Preskoči uže, a ne obrok

Gricni kategoriju