Boje su u nama

Boje   su   u   nama

Tako barem tvrdi Jura Stublić još od 1983. godine kada je s grupom Film izdao album "Sva čuda svijeta". Dakle, sad je red na vama, mlade dame, da te boje i pronađete te ih pokažete nama neprilagođenima.

Sigurno da navala na albume Jure Stublića i grupe Film nije bila pretjerana na otoku Schiermonnikoog (sjever Nizozemske) gdje je sličnu paranormalnu pojavu kao i Jura primjetio mladi dizajner Berber Soepboer. No za razliku od njega, on je pristupio problemu s namjerom da ga riješi, a ne da samo pjeva o njemu. Sve je kulminiralo nedavno kada je svijetu predstavio revolucionarnu haljinu - bojanku! Vjerojatno ga je u tome podržala cjelokupna ženska zajednica otoka Schiermonnikooga. (Ne zna se točan broj pripadnica ljepšeg spola, ali prema popisu iz 2007.godine ukupna populacija broji 947 žitelja.)

Osim načina iskazivanja boja u nama, mladi Berber je riješio vječnu muku kombinatorike:''Imam cipele - ne pašu mi uz haljinu / imam haljinu - ne paše mi uz cipele''. Sada će haljina biti točno onakva kakvom ste ju uvijek zamišljale! Doduše, samo do prvog pranja. Nakon toga sve kreće iz početka - što i nije tako loše jer na taj način haljina barem neće izaći iz mode ako bude previše ljubičaste u uzorku. Ili sive. Za tričavih 250€ boje će biti i U i NA vama! (Flomasteri za tkaninu uključeni su u cijenu).


Ocijeni članak:

Prosjek: 4.9 (16 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Najgluplji poslovi
BJEŽI S PLAŽE KOLIKO TE NOGE NOSE!
Tigar i zmaj (čitaj: puran)
Natjecanje u štednji
Hibridni pedalaš
Podvodni art eksponati
Zipajte se
Trepavice za aute
Festival ''Las Fallas''
Jeste li ga sreli?
Ogledalo, ogledalce moje
Tko je zapravo Bob Dylan?
Zaštita za prste
Ocat i mlijeko
Multipraktik

Gricni kategoriju