Bat(man)ova nastamba

Bat(man)ova nastamba

Svi ga zovu upomoć kada zlo zavlada gradom, no da li je nekoga uopće briga ima li G. Šišmiš krov nad glavom u trenucima kada je sve u redu?

Većina populacije ne pati od nesanice uzrokavane životnim uvjetima prosječnog šišmiša, eventualni nemir spram te teme nastaje zbog bojazni da im se ne "upetlja u kosu". Tu ste zlu viziju sigurno barem jednom čuli, ali vidjeli uživo - zasigurno nikad. Osim "frizerskih" sklonosti tu su još i opcije sisanja krvi iz vratnih žila, ali to je još jedna ludost iz prekooceanskih filmskih proizvoda na kojima su generacije odrasle. Ok, ako ćemo baš po "mak-na-konac" taktici, neki šišmiši uistinu vole/žele/lajkaju sisat krv, ali kako vampirski šišmiši žive ISKLJUČIVO od juga Teksasa u SAD-u pa do juga Južne Amerike i samo na nekim otocima pred njenom obalom i vrlo su rijetki, nema neke bojazni da smo potencijalni Gricni objekt! (Hm, čudno zvuči kad mi to kažemo...)

Među ljubiteljima životinja koji bi i čudnovatog kljunaša prihvatili u svoje dvorište bez čuđenja ima i onih koji će dati sve od sebe da se svaki šišmiš u njihovom dvorištu osjeća kao doma. Da nebi sve ostalo na pukoj frazi, sagradit će mu i kućicu po mjeri i potrebi. Ako uzmanjka ideja za takav objekt neka se slobodno obrate timu stručnjaka iz Estres Estudia  koji su se dosjetili ovom simpatičnom zdanju sa slike.

Ako vas ovo arhitektonsko rješenje nije oduševilo, internet je pun ideja kako usrećiti jedine leteće sisavce na planetu. (Odnosno jedine koji mogu letjeti više od 2x!)

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Drveni trik
Meso za desert?!
SK8 kakav poželiš
Konferencijski ping-pong stol
Garažiranje a la carte
Drifterski san
Zašto ipak više volimo F1?
Magična kugla zvana POWERBALL
Prvo ojačati karakter
Pizza u kornetu
3D žica
Najljepši laptop na svijetu
Nissan GT-R GT500
Burnout, odnosno beskompromisno paljenje guma
35 u 2

Gricni kategoriju