Bat(man)ova nastamba

Bat(man)ova nastamba

Svi ga zovu upomoć kada zlo zavlada gradom, no da li je nekoga uopće briga ima li G. Šišmiš krov nad glavom u trenucima kada je sve u redu?

Većina populacije ne pati od nesanice uzrokavane životnim uvjetima prosječnog šišmiša, eventualni nemir spram te teme nastaje zbog bojazni da im se ne "upetlja u kosu". Tu ste zlu viziju sigurno barem jednom čuli, ali vidjeli uživo - zasigurno nikad. Osim "frizerskih" sklonosti tu su još i opcije sisanja krvi iz vratnih žila, ali to je još jedna ludost iz prekooceanskih filmskih proizvoda na kojima su generacije odrasle. Ok, ako ćemo baš po "mak-na-konac" taktici, neki šišmiši uistinu vole/žele/lajkaju sisat krv, ali kako vampirski šišmiši žive ISKLJUČIVO od juga Teksasa u SAD-u pa do juga Južne Amerike i samo na nekim otocima pred njenom obalom i vrlo su rijetki, nema neke bojazni da smo potencijalni Gricni objekt! (Hm, čudno zvuči kad mi to kažemo...)

Među ljubiteljima životinja koji bi i čudnovatog kljunaša prihvatili u svoje dvorište bez čuđenja ima i onih koji će dati sve od sebe da se svaki šišmiš u njihovom dvorištu osjeća kao doma. Da nebi sve ostalo na pukoj frazi, sagradit će mu i kućicu po mjeri i potrebi. Ako uzmanjka ideja za takav objekt neka se slobodno obrate timu stručnjaka iz Estres Estudia  koji su se dosjetili ovom simpatičnom zdanju sa slike.

Ako vas ovo arhitektonsko rješenje nije oduševilo, internet je pun ideja kako usrećiti jedine leteće sisavce na planetu. (Odnosno jedine koji mogu letjeti više od 2x!)

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Leffe Blond - Trapistički način osvježenja
Najčišći test osobnosti
Baš bi rado malo gricnuli!
Zabava za turiste
Veselje je budućnost
Nobody expects the Spanish Inquisition!
Obucimo lišće!
Život s ''mrtvim puhalom''
LEGO minimalizam
Papica za 5
Barbie stolni nogomet
Bežično povećalo
Sjedni u zvrk
Zašto ipak više volimo F1?
Život s bakom

Gricni kategoriju