Bacač gruda

Bacač gruda

Poznata je izreka: "Ne nosi nož na dvoboj pištoljima!" A čini se da se u ovo zimsko doba ta dosjetka može modificirati pa tako predlažemo: "Ne nosite sigu na dvoboj topovima!"

Ma koliko god netko bio miroljubivo dijete, sigurno se prije ili kasnije našao na udaru ledene grude! Osim ako ste bili spremni na "rat" snježnim kuglama, iznenadni pogodak u vaše smrznuto uho mogao vas je trajno šokirati (o fizičkoj boli da i ne pričamo). Okrenete se držeći se za pištavi slušni dio svoje glave i ugledate bezobraznika koji vas je pogodio kako se leđima okrenut smije i govori prijateljima:"Jesam ga!" I što sad? Kako ste oduvijek bili blagi i niste ulazili u konflikte, a ovaj put svaka pora vašeg organizma poziva na odmazdu, saginjete se i uzimate VEEELIKI komad snijega! Vaš protivnik vas gleda, čekajući da zamahnete prema njemu. U taj trenutak shvaćate da su vam izgledi za izravan pogodak uistinu mali (dijelom i zato što već godinama niste ništa bacali, a podrugljivac je udaljen preko 15 metara) pa stiščući grudu odlazite kući!

Bio bi to uistinu trijumfalan dan za lokalnog nasilnika koji vas je pogodio, ali nije uzeo u obzir jednu varijablu! Vama ovo nije prvi put da ste pogođeni grudom! Još prije tri zime susjed Zdravko vas je "iznenadio" pogodivši vas na putu za trgovinu, a vi ste tada odlučili da će to biti zadnji put! Barem zadnji put bez naplate duga! Uzimate bacač gruda koji ste pažljivo pospremili ispod kreveta nakon tog prošlog incidenta, pripremate grudu koju ste unijeli izvana (a koja se od silnog stiskanja pretvorila u ledenu "topovksu" kuglu) i s kuhinjskog prozora svojeg trećeg kata pronalazite put do "TIKVE" predatora koji nije ni slutio što ga čeka! OH, DA, OSVETA JE UISTINU NAJBOLJA KADA JE SERVIRANA HLADNA!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Gle, muha!
Bum tras povrće!
Wilhelm News
Stezanje remena
Mega trepavice
Nuklearni lunapark
Izum po mjeri šeprtlje
Pepeo pepelu
Auto-moto-duga
Formula za Coca-Colu
Privlačenje pogleda
Breakdance joga
Po prvi put
Pizza u kornetu
Sprejaj po meni!

Gricni kategoriju