Auto-moto-duga

Auto-moto-duga

Sjećate li se igranja s autićima na asfaltu? Popularna igra pod nazivom ''Jen,dva,tri'' u kojoj je cilj u tri guranca poslati svojeg mini limenog ljubimca što dalje po nacrtanoj pisti i to bez da prelazi kredom iscrtane granice!

To je vrlo zabavna igra za djecu, a natjecateljskog je karaktera što automatski znači da će se naći netko kome spretnost nije jača strana i tko će nastojati sabotirati zabavu drugima. Nabacit će tada brojne (samo njemu) genijalne ideje poput:"Ajmo uzet naših pet autića i složiti ih po bojama!" Ako se radi o nekom tko ima puno sreće ili starijeg brata, možda dobije samo blagi podsmijehom od ostatka družine,no u suprotnom će trebati pričekati nekoliko dana i jesti puno vlakana kako bi se ponovo igrao svojim autićem. 

Opet, ako ti "saboteri" ustraju u svojem naumu slaganja autića po boji, nekada u budućnosti postat će poput Davida T. Wallera. On je svoju instalaciju sačinjenu od 2,500 mini ljubimaca postavljenih u spiralnu kolonu pretvorio u umjetničku instalaciju. Dugine boje donijele su mu nagradu publike na ''Arts depot openu'' 2010. godine, a mi smo sigurni da je neki prijatelj iz djetinjstva na otvaranju izložbe svima ispričao priču o najlošijem igraču igre ''Jen,dva,tri'' u povijesti!
auto_moto_duga

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (5 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Udubiti se u povrće
Dojdi, dojdi, pi, pi, pi,..
Festival ''Las Fallas''
Nokautirani konjić
Vanpansionska ponuda - 4. dio
Top 10 naušnica
Daj odgrebi
Solarno-sklopivo
Brod na pedale
Što je potrebno za prolaznu ocjenu?
DJ Drvodjelja
(M.A.R.S)
Topli prsti online
Zdrava i čista jabuka!
Za bandite i one koji se tako osjećaju

Gricni kategoriju